gabriel napisał:
Yatsek napisał:... Gabrys, o co Ci kaman....
Ano oto , że ostatnio , Stałeś się BARDZO AGRESYWNY , WULGARNY ... !!! .
---
I na każdym kroku szukasz zaczepki , wyszukujesz jakieś starocia i robisz jakieś halooo... .!
Trochę to śmieszne i żenujące , miałem Ciebie zawsze za Poważnego Człowieka ...!
szukam pewnych informacji... czekam na mejla z odpowiedzia ale znajac predkosc norweskich urzedow to moga minac miesiace... wiec szukam tez i na forum.... bo w oryginale o tym nie ma.. albo jest ale mi umknelo, albo tez nie ma tam gdzie szukam i tak dalej i tak dalej... wiec szukam i na forum w starociach, moze ktos co spisal i cos mi zaswita w glowie.... a przerzucilem juz kilka hektarow www i nic... i jak jakiegs dobrego suchara znajde to wrzucam
))) sam z siebei tez sie smieje.... od tego sie zaczelo tak na prawde: dawno dawno temu, tuz po otrzymaniu pierwszego rozliczenia rocznego tu w NO, zaczalem sprawdzac u zrodla...... kiedys ktos mi powiedzial ze jest cos takiego jak STATUS PENGE i bede mial duzo kasy nawet i 70k i ja prawie to lyknalem... ale nie wklepywalem slepo cyferek jak mi doradzali tylko stwierdzilem ze to trzeba sprawdzic tak dla pewnosci zeby ne bylo pozniej AUUU.... smiechu troche bylo ale pani w urzedzie mi wytlumaczyla gdzie szukac informacji, powiedziala tak ogolnie co z czym i od tamtej pory zawsze sprawdzam zeby przypadkiem kogos nie wsadzic na mine zeby ten ktos pozniej nie mial pretensji
) ja czuje sie madrzejszy a i sumienie mam czyste.... ot, i historia taka mala sie zrobila.... no, wiec teraz szukam, czekajac jednoczenie na mejla
a agresywny sie zrobilem bo mnie moja BYLA nachodzi i mnie szpieguje i mnie to juz wku***...a wulgarny jestem bo jak mowisz normalnie to nie rozumieja, a jak bluzgasz to mysla ze masz racje chocbys mowil ze pekin to stolica australi yhm
Yatsek napisał:... Gabrys, o co Ci kaman....
Ano oto , że ostatnio , Stałeś się BARDZO AGRESYWNY , WULGARNY ... !!! .
---
I na każdym kroku szukasz zaczepki , wyszukujesz jakieś starocia i robisz jakieś halooo... .!
Trochę to śmieszne i żenujące , miałem Ciebie zawsze za Poważnego Człowieka ...!
szukam pewnych informacji... czekam na mejla z odpowiedzia ale znajac predkosc norweskich urzedow to moga minac miesiace... wiec szukam tez i na forum.... bo w oryginale o tym nie ma.. albo jest ale mi umknelo, albo tez nie ma tam gdzie szukam i tak dalej i tak dalej... wiec szukam i na forum w starociach, moze ktos co spisal i cos mi zaswita w glowie.... a przerzucilem juz kilka hektarow www i nic... i jak jakiegs dobrego suchara znajde to wrzucam

a agresywny sie zrobilem bo mnie moja BYLA nachodzi i mnie szpieguje i mnie to juz wku***...a wulgarny jestem bo jak mowisz normalnie to nie rozumieja, a jak bluzgasz to mysla ze masz racje chocbys mowil ze pekin to stolica australi yhm